Mustang 613 (SÅLD)

Mustang 613 (SÅLD)

Den här farkosten finns ej längre i mina ägor.

Det här är ett ladugårdsfynd som hade stått i 20 år innan jag fick ta över den. En charmig Mustang 613 med remdrift, Zündapp-motor och en härlig patina.

Väl hemma så fyllde vi de gamla Trelleborg däcken med luft och slog på lite bensin. Ett par tramptag senare så gick den igång. Körde en sväng och märkte sedan att förgasaren flödade över, servicedags.

Förgasaren skruvades ner och lades i fotogen över natten.
Ny rem (SPA1732 - 1732 mm (Lp)) beställdes på RemButiken då den gamla var så uttänjd att det inte gick att spänna den korrekt. Den jag beställde passar ok, men det hade nog blivit lite bättre om jag gått upp ett snäpp i längd.
Tyvärr vad jag tvungen att byta original däcken då det var stora hål rakt igenom och djupa torrsprickor.

Nu pinnar den på bra och det hoppas jag den kan göra i minst 50 år till.